Karavaan

Een karavaan werd oorspronkelijk ingezet als middel om handel te drijven tussen twee ver uiteen liggende gebieden. Dit verbindende aspect staat ook centraal bij Karavaan. Op deze locatie in de Da Costabuurt is dan ook voornamelijk gericht op het zijn van een buurtfunctie; Iedereen is welkom, 7 dagen per week. Vanaf vroeg in de ochtend kun je langs de Koffiebar op de hoek voor jouw koffie (to-go) en croissantje. Het centrale deel van Karavaan biedt genoeg ruimte om te kunnen werken, uitgebreid te lunchen en dit alles over te laten gaan in een borrel of diner. De avonden staan in het teken van eten, borrelen, heel veel speciaal bier, cocktails en lekkere wijnen, met de enorme centrale bar als bruisend middelpunt. Op de kaart vind  je gerechten uit de diverse gebieden van de Karavaan route.  

Kwakersplein 2
1053 TZ Amsterdam
T: 020 235 7177
info@karavaanamsterdam.nl

Bezoek website

Vacatures

KARAVAAN zoekt bedrijfsleider

Amsterdam

Karavaan Amsterdam is per direct op zoek naar een ervaren bedrijfsleider die met ons mee wilt reizen! 

In januari 2020 opende Karavaan haar deuren aan het Kwakersplein. Dit mooie gerenoveerde pand op de hoek wordt al jaren uitgebaat en is inmiddels een begrip in Amsterdam. Na een zinderende zomer zijn wij (wanneer we weer opengaan) opzoek naar een enthousiaste ervaren bedrijfsleider. 

 

Karavaan is een plek waar iedereen de hele dag terecht kan en voor ieder wat wils aanbiedt. Onze kaart is Midden-Oosters georiënteerd met wereldse invloeden. Wij hebben inmiddels al een hecht team verzameld die op een professionele manier ervoor zorgt dat het de gasten aan niks ontbreekt. Van een kop koffie in de ochtend tot gezellig shared dining met uitdagende cocktails in de avond. 

 

Is en zal de horeca altijd jouw grote liefde zijn? Ben jij operationeel en organisatorisch sterk? Weet jij jouw team aan je te binden en heb jij een gezonde dosis kennis omtrent het leiden van een horecaorganisatie? 

 

Ben jij die echte reiziger, vrijbuiter, dromer, beuker, gezelligheidsdier, grappenmaker, kletser, pietjeprecies, bierlover/foodlover/allesloverwaar wij naar op zoek zijn? Of, herken jij hier een vriend, vriendin, familielid, kennis in? Neem contact met ons op, of stuur de vacature door! 

 

Jouw profiel
- Je hebt liefde voor de horeca;
- Positieve instelling 
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Natuurlijke leider;
- Teamspeler;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Proactief en oplossingsgericht;
- Waarborgt een prettige werksfeer;
- Woonachtig in Amsterdam of omgeving; 
- Minimaal 2 jaar managementervaring in de horeca. 

Functieomschrijving
- Operationeel diensten op de vloer en uitvoering van evenementen op locatie;
- Aansturen en ondersteunen van het team;
- Verantwoordelijk voor HACCP;
- Onderhouden van facilitaire taken;
- Organisatie van HR omtrent contracten, roosters, evaluatiegesprekken; 
- Financiële aspect van brutomarges en personeelsinslagen optimaliseren;
- Creatief en systematisch optimaliseren van organisatie.

Wat bieden wij? 
- Je werkt in een jong en hecht team;
- Vrijheid om de organisatie te ontwikkelen;
- Doorgroeimogelijkheden binnen 3WO Horeca Groep;
- Benefits op winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas;
- Marktconform salaris Horeca CAO.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Mail dan naar werken@karavaanamsterdam.nl dan hopen wij snel met elkaar kennis te kunnen maken! 

Verder lezen