Bar Basquiat

Jean-Michel Basquiat was een legendarische graffiti artiest die groot werd in het New York van de jaren '70. Bar Basquiat is een bar op de Javastraat welke geïnspireerd is op Jean-Michel. Naast het topdesign biedt Bar Basquiat nog veel meer: een goede, gevarieerde drankkaart en bovendien altijd een samenwerking met een streetfood restaurant. Op dit moment serveert Toko Dimas zijn Indonesische gerechten met een moderne twist vanuit de keuken van Basquiat.

Javastraat 88
1094 HM Amsterdam
T: 020 370 8334
info@barbasquiat.nl

Bezoek website

Vacatures

Chef-kok bij Bar Basquiat

Amsterdam

Vacature Chef-kok 

BAR BASQUIAT

Amsterdam Oost 

In 2015 opende Bar Basquiat, geïnspireerd op street art legende Jean-Michel Basquiat, zijn deuren. Dé plek voor ontbijt, lunch, diner en borrel op de levendige Javastraat in Amsterdam Oost. Na diverse keukenconcepten, gaan wij een nieuwe weg inslaan. Tot op heden hebben wij samen met andere ondernemers succesvolle keukenconcepten gerund, vanaf nu gooien we het roer om en is het tijd voor een eigen keuken van Bar Basquiat. Het concept omvat een streetfood keuken, die alle eetmomenten van onze gasten precies naar behoeve weet in te vullen! Hiervoor zijn wij op zoek naar een zelfstandige en vooruitstrevende Chef-kok, die dit concept samen met ons wil uitrollen. Hierin krijg je als Chef-kok de vrijheid om je eigen keuken team samen te stellen, een menukaart te ontwikkelen en samen met ons te werken naar een succesvolle heropening van de horeca! 

 

Functieomschrijving:

  • Mise en place en bereiding van gerechten volgens recept;
  • Leidinggeven en aansturen van je team;
  • Eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit en consistentie van de keuken;
  • Coördineren en regelen van de werkuitvoering in de keuken;
  • Motiveren, stimuleren en corrigeren wanneer nodig;
  • Creatief meedenken aan de invulling van de menukaart;
  • Ontvangen en controleren van bestellingen;
  • Schoonmaken van de werkomgeving;
  • Verantwoordelijkheid voor signaleren van bijzonderheden en mankementen in de werkomgeving;
  • Kostenbewust, effectief en efficiënt werken;
  • Het bijhouden van de inkoop en voorraad in de keuken;
  • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid; 
  • Verantwoordelijk voor HACCP;
  • Roosters maken.

 

Jouw profiel:

  • Je hebt liefde voor de horeca;
  • Positieve instelling;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Natuurlijke leider;
  • Teamspeler;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Waarborgt een prettige werksfeer;
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving;
  • Affiniteit met het type keuken;
  • SVH diploma;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

 

Wat bieden wij?

  • Je werkt in een jong en hecht team;
  • Operationele vrijheid om de organisatie te ontwikkelen;
  • Ruimte voor creatieve inbreng;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen 3WO Horeca Groep;
  • Benefits op winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas;
  • Marktconform salaris Horeca CAO.
Verder lezen