De Biertuin Centrum

De Biertuin Prinsengracht is de tweede Biertuin-vestiging. Deze locatie bevindt zich op Prinsengracht 494, in het voormalige pand van BoCinq, midden in centrum van Amsterdam, vlak achter het Leidseplein en op loopafstand van Koningsplein. 

Bij De Biertuin kun je terecht voor een groot wisselend assortiment bieren (25 tapbieren en meer dan 120 bieren van fles), goede lunchgerechten en een uitgebreide borrelkaart. In de avond serveren we 12 klassieke hoofdgerechten, waaronder onze welbekende kippetje, hamburgers, spareribs en schnitzels. 

Prinsengracht 494
1017 KH Amsterdam
T: 020 737 2941
centrum@debiertuin.nl

Bezoek website

Vacatures

Brand Manager gezocht!

Amsterdam

BRAND MANAGER DE BIERTUIN

Met drie zaken in Amsterdam die allemaal dezelfde uitstraling en dezelfde kwaliteit moeten hebben, is er iemand nodig die overzicht kan bewaren en mee kan denken over de strategie van deze succesvolle zaken. Ook ben jij het aanspreekpunt en verzorg je zowel de interne communicatie als de communicatie naar buiten toe. 

Over De Biertuin

In 2012 begon gelijktijdig met de opkomst van microbrouwerijen in Nederland de eerste Biertuin, aan de Linnaeusstraat. Speciaalbier met goed eten (zowel de kip als de hamburger zijn uitgeroepen tot de beste van de stad door het Parool) was een groot succes. In 2017 kwam de tweede locatie erbij aan de Prinsengracht, en in 2021 de derde op de Jan Evertsenstraat. 

De Biertuin is door de jaren heen wat volwassener geworden, focust zich op de beste Nederlandse brouwerijen, steekt veel aandacht in de bierselectie, en minstens zoveel in het eten. Deze combinatie is uniek in Amsterdam, dit is dan ook dé plek om kennis te maken met (Nederlands) speciaalbier!

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Merk van De Biertuin bewaken en versterken;
  • Aanspreekpunt van De Biertuin, je moet op de hoogte zijn van alles wat er gebeurt;
  • Overzicht bewaren bij alle branding, van glaswerk tot menukaarten;
  • Social media-strategie bepalen en beheren;
  • Inplannen en plaatsen van social media content;
  • Organiseren van evenementen die het merk versterken;
  • Website beheren;
  • Data inzichtelijk maken;
  • 1 dag in de week op de vloer werken bij één van de Biertuinen;
  • Bierkennis / Stibon opleiding is een pré.

Wat zijn handige vaardigheden en kwaliteiten?

Als Brand Manager ben je verantwoordelijk voor de koers van De Biertuin. Goede communicatie met iedereen, ondersteuning waar nodig en vooral proactief handelen zijn belangrijk. Je hebt ervaring in de horeca, weet je weg binnen de Nederlandse brouwers en de bestaande bierstijlen en vindt (de moderne kant van) speciaalbier interessant. Je kan omgaan met Excel, snapt social media, kan foutloos Nederlands en Engels schrijven, hebt ervaring met het organiseren van evenementen en je bent zeer sociaal.

Wat bieden wij?

  • Je werkt in een jong en hecht team;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Benefits op winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas;
  • Marktconform salaris Horeca CAO.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Laat dan in het formulier hier onder jouw motivatie achter. Je krijgt dan een bevestigingsmail, wanneer je hierop antwoord met jouw CV dan is de sollicitatie compleet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! 

Verder lezen

De Biertuin Centrum zoekt een Bedrijfsleider!

Amsterdam

De Biertuin Prinsengracht is de tweede Biertuin-vestiging. Deze locatie bevindt zich op Prinsengracht 494, in het voormalige pand van BoCinq, midden in centrum van Amsterdam, vlak achter het Leidseplein en op loopafstand van Koningsplein. 

Momenteel krijgt de zaak een opknapbeurt, en we verwachten begin november open te gaan!

Is en zal de horeca altijd jouw grote liefde zijn? Ben jij operationeel en organisatorisch sterk? Weet jij jouw team aan je te binden en heb jij een gezonde dosis kennis omtrent het leiden van een horecaorganisatie? 

Functieomschrijving

  • Aansturen, begeleiden en ondersteunen van het team;
  • Verantwoordelijk voor HACCP;
  • Assertiviteit m.b.t. facilitaire taken;
  • Service verlenen in de breedste zin van het woord;
  • Allesomvattende bedieningswerkzaamheden;
  • Organisatie van HR: contracten, roosters, evaluatie- en functioneringsgesprekken;
  • Inwerken personeel;
  • Financiële aspecten van brutomarges en personeelsinslagen optimaliseren;
  • Creatief en systematisch optimaliseren van organisatie.

 

Jouw profiel

  • Een team leiden is jouw tweede natuur;
  • Fijn in de omgang en makkelijk benaderbaar;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Werkt net zo graag overdag als in de avond;
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving;
  • Minimaal 2 jaar managementervaring in de horeca;

 

Wat bieden wij?

  • Operationele vrijheid om de organisatie te ontwikkelen;
  • Ruimte voor creatieve inbreng;
  • Benefits bij winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas;
  • Marktconform salaris Horeca CAO.

 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Laat dan in het formulier hier onder jouw motivatie achter. Je krijgt dan een bevestigingsmail, wanneer je hierop antwoord met jouw CV dan is de sollicitatie compleet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Verder lezen

Zelfstandig Werkend Kok bij De Biertuin Centrum

Amsterdam

De Biertuin Prinsengracht is de tweede Biertuin-vestiging. Deze locatie bevindt zich op Prinsengracht 494, in het voormalige pand van BoCinq, midden in centrum van Amsterdam, vlak achter het Leidseplein en op loopafstand van Koningsplein. 

Momenteel krijgt de zaak een opknapbeurt, en we verwachten eind September open te gaan!

Ben jij ook enthousiast over of geïnteresseerd in (speciaal)bier? Wil je werken in een nieuwe zaak met een jong team? Solliciteer dan nu! 

 

Functieomschrijving: 

  • Mise en place werkzaamheden volgens recepturen;
  • Bereiding van gerechten volgens recept; 
  • Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid en houdbaarheid; 
  • Correct portioneren, garneren en presenteren van gerechten; 
  • Bewaken en controleren van de kwaliteit; 
  • Het compleet meegeven van bonnen; 
  • Ontvangen en controleren van bestellingen; 
  • Schoonmaken van de werkomgeving; 
  • Kennis van HACCP voorschriften; 

 

Jouw profiel: 

  • Je hebt liefde voor de horeca; 
  • Positieve instelling; 
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit; 
  • Teamspeler; 
  • Flexibel; 
  • Goede communicatieve vaardigheden; 
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving; 
  • Affiniteit met het type keuken; 
  • Aantoonbare ervaring in de keuken; 
  • Een afgeronde koksopleiding is een pre; 
  • Minimaal 2 dagen beschikbaar, waaronder 1 weekenddag. 

 

Wat bieden wij? 

  • Je werkt in een jong en hecht team; 
  • Doorgroeimogelijkheden; 
  • Benefits op winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas; 
  • Marktconform salaris Horeca CAO. 

 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Laat dan in het formulier hier onder jouw motivatie achter. Je krijgt dan een bevestigingsmail, wanneer je hierop antwoord met jouw CV dan is de sollicitatie compleet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Verder lezen

Medewerker bediening bij de Biertuin Centrum

Amsterdam

De Biertuin Prinsengracht is de tweede Biertuin-vestiging. Deze locatie bevindt zich op Prinsengracht 494, in het voormalige pand van BoCinq, midden in centrum van Amsterdam, vlak achter het Leidseplein en op loopafstand van Koningsplein. 

Momenteel krijgt de zaak een opknapbeurt, en we verwachten eind September open te gaan!

Ben jij ook enthousiast over of geïnteresseerd in (speciaal)bier? Wil je werken in deze zaak met een jong team? Solliciteer dan nu! 

 

Functieomschrijving: 

  • Service verlenen in de breedste zin van het woord; 
  • Het verwelkomen van gasten; 
  • Opnemen en uitserveren van drank en eten; 
  • Barwerkzaamheden; 
  • Voorraden bijvullen; 
  • Sfeerbeheer; 
  • Communiceren met collega’s. 

 

Jouw profiel: 

  • Ervaring in de horeca is een pre; 
  • Je bent communicatief sterk 
  • Je bent een teamspeler; 
  • Je bent flexibel; 
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving; 
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar, waaronder een weekenddag. 

 

Wat bieden wij? 

  • Je werkt in een jong en hecht team; 
  • Doorgroeimogelijkheden; 
  • Trainingen (bier/wijn/koffie etc.); 
  • Marktconform salaris Horeca CAO; 
  • Benefits op winkels en sportieve activiteiten met de 3WO benefits pas. 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en zou je graag een keer koffie willen drinken om meer informatie te ontvangen? Laat dan in het formulier hier onder jouw motivatie achter. Je krijgt dan een bevestigingsmail, wanneer je hierop antwoord met jouw CV dan is de sollicitatie compleet. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Verder lezen