Join us!

Met 30 horecazaken in Amsterdam zijn wij altijd op zoek naar talenten die met ons willen meegroeien. Op de vloer, in de keuken en op onze hoofdkantoren. Voldoe je niet aan alle eisen van de vacature, maar heb je een enorme passie voor jouw vak en ambitie om te leren en te groeien? Wij moedigen iedereen aan met elke achtergrond om te solliciteren naar een functie die jou aanspreekt. Ook open sollicitaties zijn welkom!

Keuken

Ben jij een sous-chef, lunchkok, afwasser, chef de partie, broodbakker of pizzaiolo en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zit je hier precies goed, want wij hebben voor elke mogelijk functie binnen een keukenteam een vacature staan. 

Zie openstaande vacatures

Management

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en knallen jouw management skills door het dak heen? Ben jij secuur en neem je graag de verantwoordelijkheid? Check snel één van de openstaande vacatures!

Zie openstaande vacatures

Bediening

Ben jij sociaal en servicegericht? Lijkt het je leuk om in één van onze bruisende zaken te werken? Bekijk dan snel de vacatures bij de zaak die het beste bij jou past!

Zie openstaande vacatures

Bar

Heb je een voorliefde voor bier? Weet jij echt álles over wijnen? Ben je gespecialiseerd in het maken van cocktails? Kan je elk mogelijk figuurtje in een capuccino knutselen? Of lijkt het je leuk om juist hier meer over te leren? Dan is dit precies de plek waar je moet zijn. 

Zie openstaande vacatures

Hoofdkantoor

Wil je niet meer op de vloer staan maar tóch in de horeca werken? Dan hebben wij de oplossing! Kijk snel bij  onze vacatures op het hoofdkantoor of jouw droombaan er tussen staat.

Zie openstaande vacatures