3WO ACADEMY

WELKOM bij de 3WO ACADEMY!

Klikt op Book a table rechts onderin om je plekje aan de trainingstafel te reserveren! 

Wanneer je 'Book a table' opent zie je alle mogelijke trainingen staan waar je je voor die dag voor op kunt geven. Let op dat je je aanmeld voor 1 persoon en je bij het reserveren je company/ zaak invult waarvoor je werkt. 

We zien je snel! We hebben er zin in! 

Koffietraining

Zet jij binnenkort de lekkerste koffies van Amsterdam? Schrijf je in!

Tijdens de koffietraining leer je het verschil tussen de verschillende koffiebonen, waar ze vandaan komen en hoe ze worden gemaakt. Je leert over de verschillende soorten koffies die we de gasten serveren, hoe je de koffie zet en hoe je de beste melk schuimt! 

Aankomende trainingen
Maandag 27 maart 2023 van 11.00 tot 12.30 uur 
Dinsdag 4 april 2023 van 11.00 tot 12.30 uur 

Cocktailtraining

Shake it up! Heb jij de ambitie om achter de bar te werken en ben je benieuwd hoe je de lekkerste cocktails shaked? 

In de cocktailtraining leer je hoe je de perfecte cocktail kan shaken aan de hand van de juiste verhoudingen, maar ook welke tools je daarvoor het best kan gebruiken. Daarnaast wordt het drank portfolio van de zaak behandeld en leer je efficiënt werken achter de bar. Meld je nu aan! 

Aankomende trainingen
Maandag 27 maart 2023 van 13.00 tot 15.00 uur 
Dinsdag 4 april 2023 van 13.00 tot 15.00 uur 

Servicetraining

Wil jij je skills verbeteren om zo de gast te voorzien van een geweldige ervaring? Schrijf je in voor de 3WO servicetraining! 

Het doel van de servicetraining is om je kennis te vergoten op het gebied van het verlenen van de beste service, het samenwerken met je collega's en onze gasten met een glimlach het pand te laten verlaten. 

Houd de website in de gaten voor nieuwe data!