3WO ACADEMY

WELKOM bij de 3WO ACADEMY!

Klik op Book a table rechts onderin om je plekje aan de trainingstafel te reserveren! 

Wanneer je 'Book a table' opent zie je alle mogelijke trainingen staan waar je je voor die dag voor op kunt geven. Let op dat je je aanmeldt voor 1 persoon en je bij het reserveren je company/ zaak invult waarvoor je werkt. 

We zien je snel! We hebben er zin in! 

Servicetraining

Wil jij je skills verbeteren om zo de gast te voorzien van een geweldige ervaring? Schrijf je in voor de 3WO servicetraining! 

Het doel van de servicetraining is om je kennis te vergoten op het gebied van het verlenen van de beste service, het samenwerken met je collega's en onze gasten met een glimlach het pand te laten verlaten. 

Aankomende trainingen:
Dinsdag 10 okt 2023 van 15.00 tot 16.30 uur

Wijntraining

"Ik wil een graag een droge witte wijn." Herken je deze vraag, maar weet je eigenlijk niet wat je verkoopt? Dan is de wijntraining ideaal om je kennis bij te spijkeren over de wijnen die op de kaart staan bij 3WO!

Je zult meer leren over hoe wijn wordt gemaakt, de verschillende druivensoorten, invloeden op de smaken en ga je dit natuurlijk ook proeven! Deze training is erg nuttig, zelfs als je al een beetje kennis hebt over wijn, maar nog eens nauwkeurig de verschillende smaken wilt proeven en beoordelen!

Aankomende trainingen
Vrijdag 13 okt van 15:30 uur tot 17:00 uur

Koffietraining

Zet jij binnenkort de lekkerste koffies van Amsterdam? Schrijf je in!

Tijdens de koffietraining leer je het verschil tussen de koffiebonen, waar ze vandaan komen en het brandproces. Daarnaast leer je over de verschillende soorten koffies die we de gasten serveren, hoe je de koffie zet en hoe je de beste melk schuimt! 

Aankomende trainingen
Maandag 9 oktober 2023 van 11.00 tot 12.30 uur 

Cocktailtraining

Shake it up! Heb jij de ambitie om achter de bar te werken en ben je benieuwd hoe je de lekkerste cocktails shaked? 

In de cocktailtraining leer je hoe je de perfecte cocktail kan shaken aan de hand van de juiste verhoudingen, maar ook welke tools je daarvoor het best kan gebruiken. Daarnaast wordt het drank portfolio van de zaak behandeld en leer je efficiënt werken achter de bar. 

Aankomende trainingen
Woensdag 11 okt 2023 van 14.00 tot 16.00 uur

Tap/Biertraining

Een perfect getapt biertje, mét schuimkraag, dat wil toch iedereen? Leer meer over het brouwproces, het tappen van het perfecte biertje én hoe je deze netjes serveert aan de gast!

In deze biertraining leer je de verschillen tussen speciaalbieren, hoe bier wordt gebrouwen en hoe je het perfecte biertje tapt! 

Aankomende trainingen
Er zijn helaas zijn geen trainingen gepland.