Groepen

Bij onze zaken is er van alles mogelijk voor groepen; een zakelijke lunch, uitgebreid dineren, gezellig borrelen, privé vergaderen of een event organiseren. Met een ruim aanbod aan toegankelijke horecazaken kunnen wij jou een passend voorstel doen voor elke gelegenheid. Onze zaken bevinden zich verspreid over Amsterdam en elke zaak heeft zijn eigen identiteit. Ongetwijfeld dat er iets bij zit wat bij jouw aanvraag past!

Private dining

Hoe leuk is het om met een gezelschap in een besloten ruimte te zitten, voor een lunch of diner? Met verschillende locaties in Amsterdam hebben we voor iedere  gelegenheid een geschikte ruimte. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, we denken graag met je mee! 

Walking dinner

Het woord zegt het al: “lopend dineren” waar er allerlei kleine gerechtjes uitgeserveerd worden door ons bedienend personeel. Met een verscheidenheid aan keukens hebben we voor ieder walking dinner iets naar jouw smaak, letterlijk ;)

Borrel

Met collega's een gezellige vrijdagmiddagborrel organiseren? Een verjaardagsborrel die altijd uit de hand loopt? Vier het bij ons en mét ons! Wij hebben bier, wijn, cocktails, shotjes, bitterballen, DJ's en méér. Maar geen confetti, oke?! ;)

Vergadering

Voor een zakelijke bespreking hebben wij verschillende afgesloten ruimtes waar er in alle rust vergaderd kan worden. Er zijn faciliteiten aanwezig om de meeting in te vullen, zoals een whiteboard en beamer. En wij kunnen natuurlijk ook water, koffie en thee en een lunch verzorgen.