Nieuwe aanwinst in West: Thuiskomen bij De Neef van Fred

23 juni opent een nieuwe buurtcafe op de Jan Evertsenstraat 41 in West: de Neef van Fred. Ondernemer Zinzi Rullens realiseert haar horecadroom met de opening van het buurtcafé. De Neef van Fred opent om 08:00 voor een kop koffie en sluit na middernacht voor een koud fluitje of lekkere cocktail. Met een terras op het water en de hele dag zon, is het er heerlijk vertoeven van ontbijt tot diner. 


Wie is Fred?

Zinzi Rulens vertelt over de identiteit van Fred: "Fred vertegenwoordigt het familielid dat we allemaal hebben. Hij is een beetje gek, maar goed eten, lekker drinken en gezelligheid komen bij hem op de eerte plaats. Je kunt er elk moment van de dag binnenvallen. Een allemansvriend en altijd in voor gezelligheid. Één ding is zeker; de hele familie komt er graag."

De Neef van Fred is de nieuwe generatie cafés die dit gevoel gaat neerzetten, op zijn eigen hedendaagse wijze. Het nieuwe buurtafe is een ode aan de onmiskenbare Amsterdamse bruine kroeg. Zichtbaar in het interieur en voelbaar in de warme uitstraling van deze nieuwe zaak.